W+A Hawker

Main Bathroom + WC

LOCATION

Hawker

DURATION

3.5 weeks

ABOUT PROJECT

For this project our aim was to create a simplistic, light-filled open plan space with ample storage that utilised the generous existing window.
The final design embodies ‘less is more’. The use of Grey Etna Moon tiles provides a soft neutral canvas for light to bounce off and feature elements to shine. The hues from the timber vanity and champagne tapware juxtapose the blue feature tiles creating a harmonious balance throughout the space. Additionally, the illusion of a freestanding bath using a back to wall system adds to the spacious atmosphere of the room, this is enhanced by the large vanity mirrors that work well to reflect the light from the opposite window. The large double basin vanity and shaving cabinet offer a sleek storage solution.